Om oss

Välkommen till våran byggfirma, även känt som Byggmästare Uppsala AB. Vi är ett engagerat byggfirma som har varit verksamt i Uppsala med omnejd sedan 2005.

Från starten har vi fokuserat på att erbjuda högkvalitativa byggtjänster och kundnära service. Genom åren har vi byggt upp ett starkt rykte för att vara pålitliga, noggranna och professionella, vilket har lett till att vi blivit en av de mest eftertraktade byggfirmorna i Uppsala-regionen.

Våra värderingar är grundade på kvalitet, hållbarhet och god kommunikation med våra kunder. Vi strävar efter att alltid använda miljövänliga material och tekniker, och vi är stolta över att vara ett företag som tar sitt ansvar för miljön på allvar.

Visionen för Byggmästare Uppsala AB är att fortsätta vara en ledande aktör inom byggbranschen och att ständigt förnya och förbättra våra tjänster. Vi vill ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och samtidigt göra en positiv inverkan på vår omgivning.

Vi ser fram emot att arbeta med dig och hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina projektidéer och få en kostnadsfri offert.

Så här tycker våra kunder om oss

Byggmästare Uppsala hjälpte oss med en stor renovering och vi är mycket nöjda med resultatet. Vi kommer definitivt att anlita dem igen i framtiden.

Jonna och Sebastian i Flogsta

Överträffade mina förväntningar! De levererade ett toppresultat och var väldigt professionella.

Siri Lauritsen i Gamla Uppsala

Vi anlitade Byggmästare Uppsala för att renovera vårt kök och de gjorde ett fantastiskt jobb från början till slut.

Lisa Andersson i Sala backe

Läs mer på byggfirmanuppsala.nu för mer information om våra tjänster.